En  Fr  Nl  De  Tr  

TransAnatolie Welcomes You to Turkey

 

 

 

 

TransAnatolie Tours

En  Fr  Nl  De  Tr  

 

 

 

Cappadocie

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

 

Up

  TransAnatolie 352TR01
8 Dagen
Cappadocië Trekking
Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op
 

        

Trekking in Cappadocië (Centraal Anatolië Turkije)

De schoonheid van de unieke landschappen van Cappadocië (valleien, opmerkelijke schoorstenen met hoeden) ontstonden in de dagen des tijds door moeder- natuur, sprankelende water en de spectaculaire vuur van de vulkanische bergen (Erciyes gebergte, Hasan gebergte en de Gollu gebergte). Door sensiviteit van licht en tijd, continuerende kleurveranderingen van gehoede schoorstenen, ontstonden paden langs de bomen, culturele erfgoeden van Christenen, Joden en Moslims gedecoreerd met natuurlijke tekenen en dugouts in gesteentes, geanimeerd door Sint Basile in Kayseri, Sint Gregoire in Nevsehir, Haci Bektas Veli in Haci Bektas...
8 dagen van wandelen in dit overweldigende stuk natuur van zijn unieke aard geeft u de gelegenheid om de culturele schatten te ontdekken van dit gebied en de mogelijkheid om tot elkander te komen en om interactie te hebben met de gastvrije lokale inboorlingen…

Dag 1: Europa-Kayseri of Nevşehir
Aankomst te Kayseri of Nevşehir & transfer naar Ürgüp.
Welkomst receptie, Dineren & overblijving in (3*) Ürgüp Hotel.

Dag 2: Ürgüp-Ortahisar-Zelve 5u30 wandelen
Ontbijt in de hotel. Transfer voor aanvangst van de wandeling en de excursie. Vervolgens vertrek van Ortahisar voor de Vallei van Kizilcukur en Gulluder. Bezoek de uitzonderlijke kerk van de “Drie Kruisen”. Na de lunch, door met de bezoek van de troglodytes huizen. Ervaar de vallei van Zelve met zijn fantastische opmerkelijke schoorstenen. Diner en overnachting in bivouac.

Dag 3: Zelve-Göreme-Ibrahimpaşa 6u30 wandelen
Ontdek de vallei bij het dorpje Uchisar. Hier zult u een overweldigende panorama ervaren van Cappadocië. Dan de vallei van de Duiven in Göreme en de open luchtmuseum met al deze uitzonderlijke kerken. Tijd voor de tapijten industrie.
Drank pauze tot Kermil Gebergte transfer. Daarna lunch- barbecue vlakbij de Kermil gebergte. Betreden van de valley van Uzengi Deresi onderwijl het passeren van de Ibrahimpasa dorp.
Diner, amusement, “wine & housing” in bivouac aan de kant van de rivier.

Dag 4: Pancarlık-Cokek-Ilhaci 5u wandelen
Bezoek bij Pancarlik en een blik werpen op de mooie, uitzonderlijke kerk van de 10de eeuw. Vervolgens door naar de Cokek dorp. Lunch is in de nabijheid van Urgup. En daarna verder naar Ilhaci.
Diner en overnachting in de hostel (in kamers van 5 personen).

Dag 5: Ilhacı-Cemilköy 6u wandelen
Vertrek naar Ilhaci/Cemilkoy.
Diner en verblijf in bivouac vlakbij de voet van de monasterie van Kerlik. Dan een avond van traditionele muziek verzorgd door een bespeler van ‘Saz’.

Dag 6: Cemilköy-Gomede-Ayvalı-Kavak 5u wandelen
Vertrek om 3 ‘s nachts via de Golgoli heuvel en de Mustafapasa dorp (bezoek van een oude Griekse huis) naar de mooie vallei van Gomède. Bezoek van uitzonderlijke kerken. Lunch in de vallei van Gomède. Dan door de dorpen Ayvali, Bahceli, Kavak.
Diner en verblijf in bivouac vlakbij Kavac.

Dag 7: Derinkuyu-Ihlara 3u30 wandelen
Genot van een drankje tot de transfer naar Dérinkuyu en bezoek van een 70 m diepe, ondergrondse stad. Drank en rust nogmaals tot transfer naar de vallei van Ihlara en een wandeling van 14 km. Lunchen aan de oever van de rivier in een restaurant. Aan het einde van de vallei, bezoek aan de monasterie van Selime. Transfer naar Urgüp en time-out voor de tapijt industrie.
Diner en overnachting in (3*) Ürgüp Hotel.

Dag 8: Kayseri-Europa
Transfer naar Kayseri voor de Kayseri/Europa vlucht, helaas een einde aan deze mooie droomtocht verzorgd door TransAnatolie Tour, adios.

Prijs

Inclusief in de prijzen

 • Hoge Kwaliteit van Service met complete pension
 • Hotels 3*
 • Gids: Professionele Gids van de Ministerie van Cultuur & Toerisme; spreekt tevens de taal van de groep

Exclusief van de prijzen

 • Vluchten Europa/Turkije-Kayseri-Nevşehir/Europa,
 • Drank in de hotels en restaurants,
 • Optionele excursie’s, fooi,
 • Transport in Europa,
 • Verzekeringen,
 • Luchthaven belasting

Optionele excursie’s

 • Volk dansen avond in Cappadocië
 • Ontdekking van Cappadocië met Ballon,
 • Avond optreden van de Mevlevi Dancing Dervishes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkey

Turquie

Türkei

Turkije

Türkiye

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

Mail to info[at]transanatolie.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 1997 TransAnatolie. All rights reserved.
Last modified: 2023-08-06
 
Explore the Worlds of Ancient Anatolia and Modern Turkey by TransAnatolie Tour: Ancient Anatolia Explorer, Asia Minor Explorer, Turkey Explorer; Cultural Tour Operator, Biblical Tour Operator, Turkish Destinations, Cultural Tours to Turkey, Biblical Tours to Turkey, Health and Cultural Tours to Turkey, Thermal, Thalasso Holidays in Turkey,  Archaeological Tours to Turkey, Historical Tours to Turkey, Cultural Heritage Tours to Turkey, Cultural Tours to Turkey, Hobby Eco and Nature Tours Holidays to Turkey,  Beach and Plateau Holidays in Tuirkey, Anatolian Civilizations, Ancient Cultural Museums in Turkey, Top Turkish Museums, Museums in Turkey, Anatolian Civilizations Museum, Istanbul Archeological Museum, Ephesus Museum, Mevlana Museum, Topkapi Museum, Museum of Topkapi Palace, Turkish Cities, Turkish Destinations, Ancient Cities in Turkey, Ancient Anatolian Cities, Turkey in Brief, Turkish Culture, Turks, Turkish Language, Turkish Philosophers....Circuits culturels en Turquie, Excurcions en Turquie, Vacances en Turquie, Circuits de Culture en Turquie, Circuits de Croyance en Turquie, Turquie, Villes Antiques en Turquie, Musees en Turquie, Empires Turcs, Revolution de Mustafa Kemal Ataturk, Turquie d'Ataturk, Culturele Tours in Turkije, Rondreizen in Turkije, Reizen naar Turkije, Culturele Rondreizen naar Turkije, Vakanties in Turkije, Groepsreizen naar Turkije, Turkije, Turkse  Geschiedenis, Geschiedenis van Turkije, Oude Steden in Turkije, Oude Beschavingen, Oude Anatolische Beschavingen, Turkse Steden, Turkse Musea, Musea in Turkije, Turkse Steden, Overzicht van Turkije, Turkije in het Kort, Turks, Turkse Taal, Turkse Gescheidenis, Osmaanse Rijk, Ottamaanse Rijk, Gezondheid Tours Vakanties in Turkije, Geloof Tours in Turkije, Culturele Tour Operator, Turkije Specialist