En  Fr  Nl  De  Tr  

TransAnatolie Welcomes You  to Turkey

 

 

 

 

TransAnatolie Tours

En  Fr  Nl  De  Tr  

 

 

 

Kizilcahamam

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

Patalya ] [ Kizilcahamam ] Traverten ] Pamukkale ] Ikbal ] Afyon ]

 

Up

  TransAnatolie 06P02
10 Daags Culturele & Thalasso-Thermische Tour
Kizilcahamam-Ankara
Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op

 

 

Thermische Thalasso Culturele Vakantie in het centrum van beschavingen

Dag 1: Europa-Ankara-Kızılcahamam
Ontvangst op het luchthaven van Ankara en transfer naar onze Thermische Hotel Patalya (4*) voor diner en overnachting.

Dag 2-Dag 6: Kizilcahamam Patalya Thermische Resort
Half Pension Thermische vakantie.

Dag 7: Kızılcahamam-Ankara-Aksaray-Agzıkarahan-Saratlı Cappadocië (pension supplement)
Na het ontbijt vertrekken we richting Ankara om het ‘Museum van Anatolische beschavingen’ te bezoeken, waar in 1995 het welbekende ‘Markten van de Wereld’ heeft plaats gevonden. Vervolgens gaan we verder met het bezoeken van Oud-Ankara, met zijn opmerkelijke houten gehemeltes, wat nog gedateerd is van de Ottomaanse periode, tevens een bezoek aan de Ethnografische Museum ‘Zenger Paşa Konağı’ en het ‘Gekruide Markt’.

Een bezoek aan het ‘Mausoleum en Museum van Atatürk’ wordt natuurlijk niet overgeslagen.
De lunch wordt verzorgd in de Restaurant ‘Hacıbey’ wat welbekend is voor de beste Döner Kebab van Ankara, in de ‘Ulus’ district van het 1ste parlement.
In de middag rijden we naar Aksaray en bezoeken we het ‘Ulu Moskee’, met fotografie van Egri Minare (Pizz d' Aksaray), waarin enkele voorbeelden zijn opgenomen van het unieke Architectuur van het ‘Seltsjoek Imperium’.
Dan volgen we de ‘Oude Zijde Weg’ en bezoeken de ‘Caravans van Agzıkarahan’ (opnieuw een Seltsjoek Architectuur) en de beroemde ondergrondse stad ‘Saratlı’. Vervolgens gaan we naar een wijnproeverij, om huisgemaakte wijnen, te proeven van gastvrije aleviete dorpsbewoners.
Diner en overnachting in Cappadocië in onze 5* Hotel.

Dag 8: Cappadocië (complete pension)
Na het ontbijt bezoeken we de oude huizen van ‘Ürgüp’ , ‘Üç Güzeller’ , de vallei van de Duiven, ‘Űçhisar’, ‘Avcılar’ en de vallei van ‘Göreme’. We zullen genieten van een lunch in onze Hotel of in de ‘Koru’ Restaurant.

Dan genieten we van een ontspanningsprogramma waarmee we ontdekken hoe verschillende creatieve projecten tot stand komen: Turkse Vloerkleden (het weven en vaststrikken van vloerkleden), juwelen (zoals onyx) en dergelijke.
Diner en overnachting in onze 5* Hotel.

Dag 9: Kaymaklı-Gelveri-Ihlara-Yaprakhisar-Selime-Acemhöyük-Tuz Gölü (Gezoute Meer)- gezoute Kızılcahamam
Na het ontbijt maken we een stop in een Leder fabriek en vervolgens vertrekken we naar het terrein van de ‘Melendiz’ Ravijn’. Vervolgens gaan we naar ‘de Vallei van Péristréma’; Güzelyurt-Gelveri aan het voet van het gebergte ‘Hasan’ (Hasandağı), Ihlara, Yaprakhisar en Selime.
Het lunch zal plaatsvinden in een kleine restaurant op de ‘Melendiz’ Ravijn; aan de kant van het ‘Uluirmak Rivier’ (Bron van het ‘Mamasın’ Dam).

Na de lunch bezoeken we het zeer oude Assyrische en Hittietische stad van ‘Acemhöyük’ gevestigd in het zuiden van het Gezoute Meer vlakbij Aksaray. Daarna rijden we langs het Gezouten Meer, met bestemming Ankara en onderweg verzamelen we Gezouten kristallen, genieten van het vredige Centraal Anatolische landschap en bezienswaardigheden, bezichtiging van flamingo’s en u kunt foto’s maken van het Gezouten Meer (Tuz Gölü).
Open diner in onze Patalya Thermische Hotel (Kizilcahamam-Ankara) met zijn geweldige zwembad en Turkse hammam.

Day 10: Kızılcahamam- Ankara-Europa
Na het ontbijt, transfer naar Esenboğa Airport voor vertrek richting Europa, waar dit overweldigende tour aan zijn einde komt.

Prijzen

Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op
• Kinderen 0-6 jaar (0 €)
• Kinderen 7-12 jaar (€)
• Overhandigen van 5% van de kosten voor invaliden en hun gidsen.

Inclusief

• Transport (Mercedes 403-Intro-Safir Air-conditioned)
• Hotel (4* Kızılcahamam Patalya Thermisch resort, 5* in Cappadocië Vera Kaymaklı)
• Professionele Gids Service (gecertificeerd door het Ministerie van Cultuur en Toerisme; spreekt tevens het taal van de groep)
• Services (tijdens de half pension thermische vakantie en tijdens het vol pension culturele tour)
• Lunches in de restaurants tijdens de culturele tour (7de , 8de en 9de dag)
• Open zwembad, thermische en glazen zwembaden, genezingszwembaden, Turkse Bad-Hammam, Bad ‘finois’, sauna, fitness center..

Exclusief

• vluchten Europa/Turkije/Europa,
• Drank in de hotels en restaurants,
• Optionele excursie’s, tripjes,
• Transport in Europa,
• Verzekeringen,
• Luchthaven belastingen.
• Complete massage
• Lokale massage
• ‘Plant’ Bad
• Modder Bad 
• Melk Bad
• Huid Verzorging 
• Gezondheids Pakket
 

Optionele Excursie’s

• Volkeren Dansvoorstelling avond in Cappadocië
• Ballonvlucht Cappadocië
• Voorstelling Dansende Derwisjen

 

Verder Informatie Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op
Reservatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkey

Turquie

Türkei

Turkije

Türkiye

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

Patalya ] [ Kizilcahamam ] Traverten ] Pamukkale ] Ikbal ] Afyon ]

 

Mail to info[at]transanatolie.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 1997 TransAnatolie. All rights reserved.
Last modified: 2023-08-06
 
Explore the Worlds of Ancient Anatolia and Modern Turkey by TransAnatolie Tour: Ancient Anatolia Explorer, Asia Minor Explorer, Turkey Explorer; Cultural Tour Operator, Biblical Tour Operator, Turkish Destinations, Cultural Tours to Turkey, Biblical Tours to Turkey, Health and Cultural Tours to Turkey, Thermal, Thalasso Holidays in Turkey,  Archaeological Tours to Turkey, Historical Tours to Turkey, Cultural Heritage Tours to Turkey, Cultural Tours to Turkey, Hobby Eco and Nature Tours Holidays to Turkey,  Beach and Plateau Holidays in Tuirkey, Anatolian Civilizations, Ancient Cultural Museums in Turkey, Top Turkish Museums, Museums in Turkey, Anatolian Civilizations Museum, Istanbul Archeological Museum, Ephesus Museum, Mevlana Museum, Topkapi Museum, Museum of Topkapi Palace, Turkish Cities, Turkish Destinations, Ancient Cities in Turkey, Ancient Anatolian Cities, Turkey in Brief, Turkish Culture, Turks, Turkish Language, Turkish Philosophers....Circuits culturels en Turquie, Excurcions en Turquie, Vacances en Turquie, Circuits de Culture en Turquie, Circuits de Croyance en Turquie, Turquie, Villes Antiques en Turquie, Musees en Turquie, Empires Turcs, Revolution de Mustafa Kemal Ataturk, Turquie d'Ataturk, Culturele Tours in Turkije, Rondreizen in Turkije, Reizen naar Turkije, Culturele Rondreizen naar Turkije, Vakanties in Turkije, Groepsreizen naar Turkije, Turkije, Turkse  Geschiedenis, Geschiedenis van Turkije, Oude Steden in Turkije, Oude Beschavingen, Oude Anatolische Beschavingen, Turkse Steden, Turkse Musea, Musea in Turkije, Turkse Steden, Overzicht van Turkije, Turkije in het Kort, Turks, Turkse Taal, Turkse Gescheidenis, Osmaanse Rijk, Ottamaanse Rijk, Gezondheid Tours Vakanties in Turkije, Geloof Tours in Turkije, Culturele Tour Operator, Turkije Specialist