En  Fr  Nl  De  Tr  

TransAnatolie Welcomes You  to Turkey

 

 

 

 

TransAnatolie Tours

En  Fr  Nl  De  Tr  

 

 

 

Pamukkale

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

Patalya ] Kizilcahamam ] Traverten ] [ Pamukkale ] Ikbal ] Afyon ]

 

Up

  TransAnatolie 35T02
10 Daags Cultuur & Thalasso
Pamukkale Traverten
Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op

 Cultuur-Thalasso-Thermisch

Dag 1: Europa-Izmir-Selçuk / Kuşadası
Ontvangst op Izmir Airport, onder voorbehoud van tijd zal er een rondreis door de stad gemaakt worden;
bezichtiging op de Burcht van Lycimakos, Alexander de Grote en een wandeling op de kade van het Izmir Baai.

Welkomst cocktail, overheerlijke diner en overnachting in onze hotel.

Dag 2: Efeze -Priene-Didyma-Priene-Selçuk/Kuşadası
Na het ontbijt doen we het hoofdstad van het historische Ionia aan; overwegend het meest belangrijkste stad van de wereld van antiek met zijn Tempel van Artemis, wat kennelijk één van de Zeven Wonderen van de Wereld is.

Beschouwing van het Academie van het Oosten, Agoras, Stoa, Straat van Curetes, Dragers van Esculapes, Odéon, Plaats van Domitien, Monument van Memius, Bron van Trajane, Bron van het Romeinse Imperium, Thermes, Tempel van Hadrianus, opmerkelijke huizen, Bibliotheek van Celcus, Maisons Closed, Marble Rue, Demonstraties van Agora, Saint-Paul theater, Weg van Arcadien, Kerk van Maagdelijk Mary, Bourse Roman en het historische Port.


Vervolgens vertrekken we naar Priene, gemeente van Hippodamus, de stadsplanner en gerespecteerde architect van de 6de eeuw; Hij had, notabene, als eerste het ‘hippodamien’ plan ingediend wat betekent dat alle straten in een stad loodrecht op elkaar konden staan.
We beschouwen ook het geweldige Athena Tempel.

We lunchen in het, aan de kust gesitueerde, resort Didyma. Hier is ook gevestigd het historische Grand Tempel van Apollo; het duurde 7 eeuwen voordat deze constructie gebouwd was!
In de middag gaan we verder met het bezoeken van Milet of Thales, Aspasië en Faustina, overblijfsel van het Romeinse Imperium periode.


Na het opdoen van hoogwaardige, culturele ervaringen genieten we van onze diner in onze Hittietische Hotel (4*) in Selçuk-Efeze.


Dag 3: Efeze-Aprodisias-Pamukkale (Katoenkasteel)
Vroege vertrek en genieten van het nemen van foto’s van katoen- en tabaksvelden tijdens de eerste ochtendgloren; aankomst bij het stad van Afrodite.
Bezoek van het uitzonderlijke terrein van Aphrodisias en zijn museum in verhouding tot het aanschouwen van het standbeeld van Afrodite waar Prof. Erim, gehonoreerde archeoloog van Aphrodisias een hartaanval had en helaas zijn leven verloor.

Lunchen in een nomadische, lokale keuken.
In de namiddag bezoeken we het tapijt school en raken we bekend met het Turkse Vloerkleed industrie.

Tot slot komen we ‘s avonds aan in Pamukkale (Katoenkasteel), in onze thermische hotel om te relaxen in zijn thermische zwembad en Jacuzzi. We dineren en overnachten in het Traverten Thermisch Hotel.

Dag 4-Dag 8: Thermisch vakantie voor 4 dagen in het Traverten Thermisch Hotel (half pension).

Dag 9: Pamukkale (Katoenkasteel)-Selcuk-Efeze
Na het genieten van een vrije ochtend, hebben we een open lunch in de Restaurant Cotton Inn in Pamukkale en we bezoeken de productie faciliteiten van juweliers, leder, pottenbakkers etc. en vertrekken naar Selcuk-Efeze.

Dag 10: Izmir-Europa
Na het ontbijt bent u vrij om te doen wat u wilt tot het tijd van vertrek met de transfer naar de airport van Izmir; helaas komt hier een einde aan onze services.

Prijs

Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op
• Kinderen 0-6 jaar (0 €)
• Kinderen 7-12 jaar (? €)
• Overhandigen van 5% van de kosten voor invaliden en hun gidsen.

Inclusief

• Transport (Mercedes 403-Intro-Safir Air-conditioned)
• Hotels (Hittietisch 4* met zwembaden, hetzelfde geld voor thermisch hotel Pamukkale Traverten); (Traverten 3* met thermisch zwembad en Jacuzzi; koesterende thermische warmwaterbronnen van Hiërapolis-Pamukkale terrein).
• Professionele Gids Service (gecertificeerd door het Ministerie van Cultuur en Toerisme; spreekt tevens het taal van de groep)
• Services (tijdens de half pension thermische vakantie en tijdens het vol pension culturele tour)
• Lunchen in de restaurants tijdens de culturele tour (2de , 3de en 9de dag)
• zwembad, thermische zwembad met genezingskuur-Jacuzzi.

Exclusief

• vluchten Europa/Izmir/Europa
• Lunchen op 4de, 5de en 6de dag
• Drank in de hotels en restaurants
• Optionele excursie’s, fooi
• Transport in Europa
• Verzekeringen
• Luchthaven belastingen.

 

Verder Informatie Voor prijslijst klik hier of Neem contact met ons op
Reservatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkey

Turquie

Türkei

Turkije

Türkiye

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

Patalya ] Kizilcahamam ] Traverten ] [ Pamukkale ] Ikbal ] Afyon ]

 

Mail to info[at]transanatolie.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 1997 TransAnatolie. All rights reserved.
Last modified: 2023-08-06
 
Explore the Worlds of Ancient Anatolia and Modern Turkey by TransAnatolie Tour: Ancient Anatolia Explorer, Asia Minor Explorer, Turkey Explorer; Cultural Tour Operator, Biblical Tour Operator, Turkish Destinations, Cultural Tours to Turkey, Biblical Tours to Turkey, Health and Cultural Tours to Turkey, Thermal, Thalasso Holidays in Turkey,  Archaeological Tours to Turkey, Historical Tours to Turkey, Cultural Heritage Tours to Turkey, Cultural Tours to Turkey, Hobby Eco and Nature Tours Holidays to Turkey,  Beach and Plateau Holidays in Tuirkey, Anatolian Civilizations, Ancient Cultural Museums in Turkey, Top Turkish Museums, Museums in Turkey, Anatolian Civilizations Museum, Istanbul Archeological Museum, Ephesus Museum, Mevlana Museum, Topkapi Museum, Museum of Topkapi Palace, Turkish Cities, Turkish Destinations, Ancient Cities in Turkey, Ancient Anatolian Cities, Turkey in Brief, Turkish Culture, Turks, Turkish Language, Turkish Philosophers....Circuits culturels en Turquie, Excurcions en Turquie, Vacances en Turquie, Circuits de Culture en Turquie, Circuits de Croyance en Turquie, Turquie, Villes Antiques en Turquie, Musees en Turquie, Empires Turcs, Revolution de Mustafa Kemal Ataturk, Turquie d'Ataturk, Culturele Tours in Turkije, Rondreizen in Turkije, Reizen naar Turkije, Culturele Rondreizen naar Turkije, Vakanties in Turkije, Groepsreizen naar Turkije, Turkije, Turkse  Geschiedenis, Geschiedenis van Turkije, Oude Steden in Turkije, Oude Beschavingen, Oude Anatolische Beschavingen, Turkse Steden, Turkse Musea, Musea in Turkije, Turkse Steden, Overzicht van Turkije, Turkije in het Kort, Turks, Turkse Taal, Turkse Gescheidenis, Osmaanse Rijk, Ottamaanse Rijk, Gezondheid Tours Vakanties in Turkije, Geloof Tours in Turkije, Culturele Tour Operator, Turkije Specialist