En  Fr  Nl  De  Tr  

TransAnatolie Welcomes You to Turkey

 

 

 

 

TransAnatolie Tours

En  Fr  Nl  De  Tr  

 

 

 

West Turkije

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

 

Up

 

TransAnatolie TA3404: Volledig rondreis west Turkije: Culturele Turkije Rondreis 15 Dagen, volpension (4*/5*/boutiques hotels)

Inhoud

TransAnatolie TA3404: Volledig rondreis west Turkije: Culturele Turkije Rondreis 15 Dagen, volpension (4*/5*/boutiques hotels) PAGEREF _Toc103096827 \h 1

1ste dag: Europe-Istanbul-Bzantijnse land en zeemuren. PAGEREF _Toc103096828 \h 2

2e dag: Wijk Eyüp-Mausoleum van Eyup-Pierre Loti-Chorakerk-Hagia Sofia-Topkapipaleis-Harem.. PAGEREF _Toc103096829 \h 2

3de dag: Cirkus Maximus-Ibrahim Pacha Paleis-Yerebatan Cisterne- Egyptische en Sjachelarij market-Blauwe Moskee-Boottocht op Bosphorus PAGEREF _Toc103096830 \h 3

4de dag: Istanbul-Edirne-Uzunköprü-Dardanelles-Çanakkale. PAGEREF _Toc103096831 \h 4

5de dag: Çanakkale-Truva- Bursa. PAGEREF _Toc103096832 \h 5

6de dag: Bursa-Aizanoi-Emet O-M-A. PAGEREF _Toc103096833 \h 7

7de dag: Emet-Sardes-Efeze  O-M-A. PAGEREF _Toc103096834 \h 8

8ste dag: Priëne-Milete- Didyma- Pamukkale. PAGEREF _Toc103096835 \h 8

9de dag: Pamukkale-Aphrodisiyas-Sagalassos-Antalya. PAGEREF _Toc103096836 \h 9

10de dag: Antalya-Konya-Acemhöyük-Aksaray en Cappadocië  PAGEREF _Toc103096837 \h 10

11de dag: Cappadocië; Aksaray, Selime, Ihlara, Saratli-Cappadocië. PAGEREF _Toc103096838 \h 11

12de dag: Cappadocië. PAGEREF _Toc103096839 \h 11

13de dag: Cappadocië-Venessa-Sezarus-Kayseri-Erciyes-Ankara  PAGEREF _Toc103096840 \h 11

14de dag: Ankara- Doorkruisen van de Pontische bergketen -Meer van Sapanca-İst. PAGEREF _Toc103096841 \h 12

15de dag: İstanboel/Europa. PAGEREF _Toc103096842 \h 13

Prijzen. PAGEREF _Toc103096843 \h 13

Opmerkingen. PAGEREF _Toc103096844 \h 13

Facultatieve excursies PAGEREF _Toc103096845 \h 14

Inbegrepen. PAGEREF _Toc103096846 \h 14

Niet inbegrepen. PAGEREF _Toc103096847 \h 14

TransAnatolie Tour: Multilingual Cultural Tour Provider and Operator. PAGEREF _Toc103096848 \h 14

 

 

1ste dag: Europe-Istanbul-Bzantijnse land en zeemuren

A

Bij aankomst in Istanbul  maakt u  op weg naar uw hotel een oriënterende busrit . We rijden daarbij langs  grote delen van de  formidabele Byzantijnse land- en zeemuren die pas in 1453 door Mehmet de Veroveraar doorbroken werden. 

Avondmaal en eerste van de vier overnachtingen  in our Hotel 4*-Boutique of gelijkwaardig. i

2e dag: Wijk Eyüp-Mausoleum van Eyup-Pierre Loti-Chorakerk-Hagia Sofia-Topkapipaleis-Harem

O-M-A

Vandaag gaan we met de bus op ontdekking langs de  Gouden Hoorn. We beginnen in de wijk Eyüp, een plek waar moslims het mausoleum van de vaandeldrager van de Profeet Mohamet komen bezoeken. Boven de grote islamitische begraafplaats  ligt het fameuze café van Pierre Loti, de Franse legerofficier die zijn romantisch hart verloren had  aan een verboden liefde. Daarna wandelen we een eind langs de Byzantijnse muur tot aan de Chorakerk/Kariye Camii met haar wereldberoemde mozaïekencyclus met scènes uit het Oude en Nieuwe Testament. .

Yedikule en de landmuren . In Panorama 1453 beleven we de laatste dag van het Oost-Romeinse Rijk.        

Middagmaal in een ‘Grieks’ restaurant dicht bij de hippodroom.

In de namiddag staat de Hagia Sofia en het Topkapipaleis  met Harem.

Het Museum van Ayasofya (Hagia Sophia, 532-37) Istanbul Turkije (transanatolie.com)

Topkapi-Paleis: Het Topkapi-paleis (Turks: Topkapı Sarayı) (transanatolie.com)

Wellicht rest ons nog wat tijd om doorheen de grote Overdekte bazaar te flaneren. Het avondmaal nemen we in Kumkapi, een wijk beroemd voor zijn uitstekende visrestaurants . Overnachting  in our Hotel 4*-Boutique of gelijkwaardig. i

3de dag: Cirkus Maximus-Ibrahim Pacha Paleis-Yerebatan Cisterne- Egyptische en Sjachelarij market-Blauwe Moskee-Boottocht op Bosphorus

O-M-A

Op de hippodroom bespreken we de restanten van wat ooit het Circus Maximus was en de Nika-opstand onder keizer Justinianus en keizerin Theodora. Bezoek aan de Hippodroom, aan de Ibrahim Pascha Paleis en zijn Etnografisch Museum. Nadien wandeling door de historisch Sultanhametwijk en bezoek aan de Blauwe Moskee.

We lunchen in het Mesopotamische restaurant Gilgamesh, bekend voor zijn zuid-oostelijk Turkse keuken. Daarna komen we onder de grond in de wonderlijke Yerebatan cisterne terecht, een enorm Byzantijns waterreservoirije.

Namiddag: bezoek aan de Egyptische en Sjachelarij market.

In de Egyptische Kruidenbazaar wachten saffraan, kaviaar en Turks fruit, we zien Markt van Brocanterie van Mahmut Pacha ook.

Boottochtje op de Bophorus;we varen onder de twee hangbruggen die Europa met Azië verbinden en bewonderen de onbetaalbare yali’s en de sultanspaleizen zoals het Beylerbey- en het weergaloze Dolmahbaçe-paleis. mogelijkheid van kennismaking met de cultureele Turkse produkten: tapijten, goud en zilverwaren, lederwaren.

Avondmaal en overnachting in het hotel 4*-boutique of gelijksoortige. i

4de dag: Istanbul-Edirne-Uzunköprü-Dardanelles-Çanakkale

O-M-A

Na het ontbijt vertrek naar de tweede Ottomaanse hoofdstad Edirne; de oude Hadrianoupolis, gebouwd door de Romeinse keizer Hadrianus in het jaar 125.

Na middag bezoek aan Selimiye, gewijd aan Sutlan Selim II, meesterwerk van Sinan, meester-architect van Suleiman, de wetgever, door de Fransen genoemd als Suleiman de Grote.Selimiye beschouwd als het hoogtepunt van het werk van Sinan, misschien wel de mooiste moskee ooit gebouwd.

Bezoek aan het Archeologisch Museum en de Üçşerefeli-moskee, gebouwd in 1447 tijdens het bewind van Murat II. Het wordt geflankeerd door vier minaretten en een ervan is versierd met drie galerijen. Dit is de reden waarom dit gebouw de bijnaam "de moskee met drie galerijen" krijgt.

Middagmaal in Edirne.

Namiddag, vertrek naar de Dardanellen via Uzunköprü, de “Lange Brug” met een lengte van 1392 m. Doortocht van de Dardanellen, ronddwalen in de kleine steegjes van Çanakkale met contact met de lokale bevolking.

Vanuit Canakkale hebben we een prachtig uitzicht over de Dardanellen en vinden we verschillende oorlogsmonumenten waaronder enkele ter ere van de Turkse soldaten die mee vochten in de Slag om Gallipoli. De  begraafplaatsen en de monumenten maken  geen onderscheid tussen de Johnnies en de Mehmets.

De Anzac-troepen: mythe en werkelijkheid. Van officier Mustafa Kemal  tot president Atatürk.

Avondmaal en logement in Eceabat of in Çanakkale. i

5de dag: Çanakkale-Truva- Bursa

O-M-A

Na het ontbijt maken we kennis met die liefde van Paris en de Mooie Helena van Troje, zien we Achilleus achter Hektor lopen langs de Stadsmuren van Troje, zoals in de Ilias en Odyssees van Homeros van Izmir.

 Laten we in Troje de verschillende opgravingslagen aan het woord. Ze vertellen over  Homerus’  Moeder aller oorlogen Het vervolg leest men in zijn  Odysseus “

Middagmaal onderweg en namiddag bezoeken we Bursa.

Bursa is waarschijnlijk een van de mooiste steden van Turkije. De stad is gedoemd tot de kleur groen, die van zijn beroemde moskee, maar ook van de plantaardige versiering van de tuinen en boomgaarden die zich uitstrekken aan de voet van de berg Olympus in Mysia, de huidige Ulu Dag.

De stad lijkt te zijn gebouwd door de koning van Bythinia, Proussa 1e tegen het einde van de 1e eeuw voor Christus. Geëvangeliseerd door St. Andrew, werd het een van de centra van het christendom in het Oosten. De exploitatie van thermale bronnen en het kweken van zijderupsen onder Justinianus maakten het tot een buitengewoon bloeiende stad.

Bursa is beroemd met Karagöz en Hacivat ook:

Het centrale thema van de toneelstukken is de contrasterende interactie tussen de twee hoofdpersonen. Ze zijn perfecte imitaties van elkaar: in de Turkse versie vertegenwoordigt Karagöz het ongeletterde maar directe publiek, terwijl Hacivat tot de ontwikkelde klasse behoort, Ottomaans-Turks spreekt en een poëtische en literaire taal gebruikt. Hoewel Karagöz zeker bedoeld is als het meer populaire personage bij de Turkse boeren, is Hacivat altijd degene met een nuchtere geest. Hoewel Karagöz altijd de superieure opleiding van Hacivat overtreft met zijn 'native humor', is hij ook erg impulsief en zijn eindeloze stortvloed aan snel rijk-schema's resulteert altijd in mislukking. In de Griekse versie is Hacivat (Hatziavatis) de beter opgeleide Turk die voor de Ottomaanse staat werkt, en vaak de Pasha vertegenwoordigt, of gewoon wet en orde, terwijl Karagöz (Karagiozis) de arme boer-Griek is, tegenwoordig met Grieks-specifieke attributen van de raya. Hacivat probeert voortdurend Karagöz te "domesticeren", maar boekt geen vooruitgang. Volgens de Turkse dramaturg Kırlı benadrukt Hacivat het bovenlichaam met zijn verfijnde manieren en afstandelijke instelling, terwijl Karagöz meer representatief is voor "het onderlichaam met eten, vloeken, ontlasting en de fallus.

In Bursa; de Groene Moskee, een juweel van marmer en aardewerk waarvan de gebedsruimte is bekleed met geglazuurde aardewerken tegels in een prachtig blauwachtig groen.

Het werd gebouwd tijdens het bewind van Mehemet I en is misschien wel een van de mooiste Ottomaanse moskeeën.

Bezoek ook het Groene Mausoleum met de overblijfselen van Sultan Mehmet I. De buitenmuren van deze achthoekige türbe zijn bedekt met blauw / groene tegels en maken het tot een van de wonderen van de stad.

Complex Muradiye met de keizerlijke graven, deze monumenten fascineren ons door het lot van de Ottomaanse prinsen: van Djem Sultan, zoon van Fatih-Mehmet, de veroveraar van Istanbul en van prins Moustapha, zoon van Suleiman de wetgever.

Vrije tijd op de Grand Bazaar van Bursa, zijdeproducten en kruiden.

Avondmaal en overnachten te Bursa 4*-5* i

6de dag: Bursa-Aizanoi-Emet O-M-A

Op weg naar de antieke stad Aizanoi, met de best bewaarde Romeinse tempels; Zeustempel,theater, stadion, thermen, bruggen, beursgebouw. We bezoeken ook de  Boraxmijn.

Na het bezoek aan het Stadhuis en de school van Emet, vrije namiddag om te ontspannen in Emet, centrum van thermale bronnen, om te genieten van thermale hamams en kennis te maken met de gastvrije bevolking van Phirigie.

Avondmaal en overnachting in de toeristische gebouwen van het stadhuis van Emet of in Aizonoi. i

7de dag: Emet-Sardes-Efeze  O-M-A

’s Ochtends vertrek richting Sardes, de hoofdstad van Lydië, het vruchtbare land van rijke Koning Croesus, bevloeid door de Pactalos. We bezoeken de Synagoge van de stad. Deze was één van de zeven eerste kerken, zoals vermeld in de Apocalyps van Sint-Johannes.

Middagmaal in de hoofdstad van Ionië, Efeze, de stad van Artemis.  

Transanatolie in Ephesos

Efeze (transanatolie.com)

Namiddag bezoeken we de indrukwekkende antieke Site van Efeze, de Academie van het Oosten en we bewonderen er:

de Agora, de Stoa, de Curetenstraat, de Herculespoort, het Odeon(concertzaal), de Tempel van Domitianus, het Monument van Memius, de Trajanusbron uit de Period

van Pax Romana, de Thermen, de Tempel van Hadrianus, de hangende huizen van notabelen, de Celsus-Bibliotheek, de Bordelen, de Marmeren weg, de Agora van Demos, het grote Theater van Sint-Paulus, de Arkadianeweg(Havenstraat), de Maria- of Conciliekerk waar Oecumenische bijeenkomsten werden gehouden, de Romeinse Beurs, de Poort van augustus.

Halte in een lederfabriek.

Avondmaal en overnachting te Efeze of te Kusadasi. i

8ste dag: Priëne-Milete- Didyma- Pamukkale

Na het ontbijt , vertrek naar Priëne, de stad van de grote stedenbouwkundige Hippodamus, (dambordpatroon). Bezoek aan Milete (van Thales) en daarna gaan we op zoek naar een antwoord op onze vragen naar onze toekomst bij het Orakel van Apollo te Didyma, in de grootste tempel van de wereld.

Vismaal te Didyma in de schaduw van de Tempel van Apollo.

Namiddag bewonderen we Pamukkale (Katoenburcht) met zijn kalksteenterrassen bij de site Hiërapolis waar vrouwen zelfmoord pleegden na de dood van hun echtgenoot om hun liefde voor hen te tonen.

Avondmaal en overnachting in ons hotel waar een thermaal zwembad en jacuzzi u opwachten. i

9de dag: Pamukkale-Aphrodisiyas-Sagalassos-Antalya

Vroeg vertrekken om, bij de eerste zonnestralen, de katoen- en tabaksvelden te fotograferen; aankomst in de stad van Aphrodite(godin van de liefde) en door de Romeinen beter bekend als Venus.

Bezoek van de uitzonderlijke site Aphrodisias, waar Prof. Erim - de beroemde archeoloog - zijn hart verloor, prachtig in het groen gelegen met zijn museum en het beeld van Aphrodite.

Middagmaal bij de nomaden met hun lokale keuken.

In de namiddag, na de rozentuin en het vogelparadijs van het meer van Burdur te hebben bezocht, gaan we naar de verborgen site van de Taurus: Sagalassos: de grote

liefde van Prof.Marc Waelkens en zijn studenten van de “Université Catholique Leuven”.

Sagalassos bevindt zich ligt in de regio Pisidië, 110 kilometer ten noorden van Antalya in Turkije. Vanaf 546 v.C. behoorde Sagalassos tot het Perzische Rijk en jonge mannen worden huurlingen. De oorlogszuchtige en rebelse Sagalassiërs ondernamen regelmatig plundertochten in Anatolië en kwamen zo in contact met de Grieken. Later werden de vechtlustige Pisidiërs gegeerd als soldaten van de hellenistische koninkrijken van Alexander de Grotes generaals.

Avondmaal en overnachten te Antalya, de stad van Koning Attalis, neef van Alexander de Grote. i

10de dag: Antalya-Konya-Acemhöyük-Aksaray en Cappadocië

Dromend in het verleden, al slenterend door de kleine steegjes van Antalya, observeren we de kleine bootjes van de eenvoudige vissers en de schoeners van de Turkse aristocraten in de oude haven. Hier genieten we van de “hellenistische, Romeinse, byzantijnse, seldjoekse en osmaans-turkse” monumenten.

Na het bezoek aan de stad bewonderen we de watervallen van Karpuzkaldıran.

Nadat we Taurusketen hebben doorkruisd met de typische landschappen bevolkt met geiten van de nomaden, passeren we de papavervelden en bezoeken we de Karavanserai van Horozluhan en nemen we ons middagmaal op de Zijderoute.

Namiddag, bezoek aan het Museum van moslim-turkse kunst; in het Mausoleum van Mevlana, de stichter van de cultus van de Dansende (draaiende) Derwisjen, met een rijke collectie aan etnografische werken waaronder één zeer zeldzaam tapijt dat per cm2 144 dubbele knopen bevat.

Op het einde van de middag arriveren we te Acemhöyük, de 1ste Hoofdstad van de Hettieten met het Sarıkaya paleis en Hatıplar paleis.

Avondmaal en overnachting te Aksaray in het Agaçlı Motel 4* of het Eras Hotel 5*  i

11de dag: Cappadocië; Aksaray, Selime, Ihlara, Saratli-Cappadocië.

Bezoek aan de Seldjoekse stad Karamanoglu; Aksaray met zijn Toren van Pizze, zijn Grote Moskee die typisch is voor de 13de eeuw. Tocht door de Canyon van Melendiz met de vele typische dorpjes zoals Selime-Yaprakhisar-Belisırma met aankomst in de Vallei van Péristrema-Ihlara. Kennismaken met de primitieve syriakische kerken uit de eerste periode van de Christelijke Campus te Cappadocië. Een voettocht is mogelijk voor de liefhebbers van natuur en vogels.

Middagmaal in de Canyon van Melendiz te Ihlara. Op het einde van de namiddag, bezoek aan de Ondergrondse stad Saratlı, de stad van Simone van Waterloo. i

12de dag: Cappadocië

Na het ontbijtbuffet bezoek we de oude holwoningen van ÜRGÜP, de “gecoiffeerde jongedames met hun moeder”; ÜÇ GÜZELLER, de “Duivenvallei”, UCHISAR, AVCILAR, de vallei van GÖREME met zijn rotskerkjes.

Middagmaal in het hotel of buffet in het restaurant KORU.

Vervolgen genieten we van een ontspannend programma om verschillende ambachten te leren kennen (weven en tapijten knopen)

Avondmaal en overnachting in ons hotel. i

13de dag: Cappadocië-Venessa-Sezarus-Kayseri-Erciyes-Ankara

Na het ontbijt is er een wandeltocht waarbij we de Rozen-, de Kamelen-, de Kroonprins-, de Uilen- en de Heilige Maagdvallei verkennen.

Halte aan het atelier van Onyx.

Ontdekking van het eerste deel van de Vallei van Zelve: Paşabağ. Wandeling aan de Rode rivier, met zicht op de typische huizen van Venessa-Avanos.

Middag maal in het Altinocak Restaurant van Avanos, het meest gereputeerde van de regio omwille van hun Çömlek Kebab. Namiddag bezoeken we de Villa van Julius Sezarus; In Kayseri: De Romeinse vestingmuren van het Huant Hatun Complex, nu het Etnografische museum; Het graf van de Prinses: Döner Kümbet; Gevher Nesibe en het historische museum van de geneeskunde.

Daarna volgen we de weg van de hoge steppes naar Centraal Anatolië, met aankomst in Ankara.

Avondmaal en overnachting te Ankara. i

14de dag: Ankara- Doorkruisen van de Pontische bergketen -Meer van Sapanca-İst.

Na het ontbijtbuffet leidt onze gids ons voor een bezoek aan het Museum van Anatolische Beschavingen, prijswinnaar museum van de Wereldmusea in 1995.

Le Musée des Civilisations Anatoliennes, Ankara, Anatolie, L'Asie Mineure, Turquie (transanatolie.com)

Anatolian Civilizations Museum, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara, Turkey (transanatolie.com)

In het Museum van de Anatolische beshavingen Museum  zien we  een heel interessant spijkerschriftbrief van  een Hititische vrouw geshrijft aan haar man die in buitenland werkt,zij spreekt over haar schoon moeder. 

We vervolgen onze reis met een bezoek in de Oude Ankara, aan de citadel, aan Konak Boyacizade, aan het Zenger Pacha etnografisch Museum, en daarna aan het Kruidenmarkt. Middagmaal in Hacibey, een traditioneel döner kebab restaurant.

Na de lunch bezoeken we het Mausoleum van Atatürk en dichtbij museum met zijn fotografie tentoonstelling, herinnering aan het belangrijkste momenten van zijn leven en van het stichting van het Republiek.

Ataturk Museum: Mausoleum en het Museum van Atatürk (transanatolie.com)

Namiddag, keren we terug naar ons vertrekpunt: de Culturele hoofdstad van vijf beschavingen, namelijk: Byzantium of Constantinopel of Istanbul.

Afscheidsmaal en overnachting in ons hotel te Istanbul. i

15de dag: İstanboel/Europa

Vrije dag waar enkele facultatieve uitstappen mogelijk zijn tot vertrek naar  de luchthaven . Einde van een onvergetelijke reis.

Proef onderweg baklava en neem afscheid van een andere culturele rondreis van Transanatolie Tour. i

Prijzen

·        Tour Prijslijst van TransAnatolie: Reisproducten (Tours, Rondreizen, Groepsreizen, Vakanties) van TransAnatolie Tour in Turkije

·        Of neem contact met ons op; stuur a.u.b. een e-mail voor de speciale voorwaarden en prijze stuur a.u.b. een e-mail voor de speciale voorwaarden  en prijzen. i

Opmerkingen

·        Vertreksdatum kan veranderd worden voor gesloten groepen .

·        Er is een speciale prijs voor gesloten groepen van meer dan 23 pax. Kortingen zijn eventueel mogelijk voor studenten, onderwijspersoneel, reizigers met een beperking en hun begeleiders.

·        Eén FOC  voor groepen van  meer dan 23 pax. i

Facultatieve excursies

•     Draaiende Derwisch Dansen,

•     Diner in het Gar Kabaret restaurant of in de Caravanserail Night Club of in de Galata Toren of in Orient House Istanbul i

Inbegrepen

•     Verblijf van 15 dagen en 14 nachten in  hotels 4*, vol pension( ontbijt, lunch en diner)

•     Vervoer van en naar luchthaven in Turkije.

•     Rondreis bevat: 14 nachten in hotel 4* vol pension, 13 maaltijden in diverse gespecialiseerde restauranten s’middags

•     Ingangsgelden voor de verschillende bezoeken voorzien in het programma

•     Bottoocht op Bosphorus

•     De begeleiding door een universitaire conferentie meertalige gids (Nederlands, Frans, Engels, Duits,Ourdou. i

Niet inbegrepen

•     Vluchten H/T naar Istanbul.

•     Verzekeringen, luchthaventaksenxen

•     Drank aan tafel en de gebruikelijke fooien voor chauffeur en gids. i

Vertrekdagen kunnen georganiseerd worden (volgens de vraag van de speciale groepen) i

TransAnatolie Tour: Multilingual Cultural Tour Provider and Operator.

i

   
   

Klik op de hyperlink om de culturele Turkije-tours van TransAnatolie Tour te downloaden.

   

TransAnatolie Tour (Culturele Touroperator, Reisorganisatie, Turkije Groepsreizen Specialist)

   

De meertalige teamleden van de TransAnatolie Tour hebben vele jaren waardevolle ervaring in het voorzien van culturele, historische, geloof/bijbelse, archeologische, architecturale reizen en reiservaringen, met uitstekende kwaliteit van de dienst (QoS). TransAnatolie Tour ontwikkelt zijn programma's met een netwerk van Specialisten, die goed erkende, lokale, regionale, nationale, en internationale experts bij de bovenkant van hun gebieden zijn. Deze Specialisten delen hun kennis, inzicht en visie die een diepgaand insiders inzicht verstrekken in wat een bepaalde cultuur onderscheidt en welke factoren zijn evolutie gestalte gaven.

   

TransAnatolie Tour (Culturele Touroperator, Reisorganisatie, Cultuurtoerisme Specialist, Turkije Culturele Vakantie Specialist) is lid van

   
 • Turks Ministerie van Cultuur en Toerisme (Vergunning Nr. 4938),
 • De Kamer van Koophandel van Ankara (De registratie van de Handel onder Nr. 54/1024),
 • Turks-Frans Culturele Vereniging,
 • Turkse Vereniging in de Verenigde Naties,
 • Unie van de Turkse Tour Operators (TÜRSAB),
 • Unie van de Meertalige Professionele Gidsen van het Toerisme (tureb-ARED),
 • De Culturele Tourisme Vereniging van Ankara (BATUDER), 
 • De Culturele Vereniging van Nigde, 
 • De Culturele Vereniging van Aksaray, 
 • Kunsten & Culturele Vereniging van Taspinar.

i

   

Egeische Regio van Turkije Cultural Map of Aegean Region of Turkey

Binnenkant van de koepel (Selimiye Moskee, Edirne) De koepel van de Selimiye-moskee in Edirne

Aksaray Ulu Camii (Grand Mosque, Aksaray)

Valley Zelve Goreme Turkish Carpet Weaving Ihlara Vadisi

Anitkabir (Ataturk's Mausoleum) Ankara Turkey

 

 

   
   

 

 

 Het kruispunt van twee continenten

   
TransAnatolie Tour
Groep A - Internationale Licentie N°4938 - Het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme

 

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkey

Turquie

Türkei

Turkije

Türkiye

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

Koubaba ] Oost Turkije ] Zeugma en Edessa ] Ararat ] Theodora en Byzance ] Roxana en Istanbul ] Istanbul en Cappadocie ] [ West Turkije ] Cultureel Ensemble ] Sumela en Mardin ]

 

Mail to info[at]transanatolie.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 1997 TransAnatolie. All rights reserved.
Last modified: 2023-08-06
 
Explore the Worlds of Ancient Anatolia and Modern Turkey by TransAnatolie Tour: Ancient Anatolia Explorer, Asia Minor Explorer, Turkey Explorer; Cultural Tour Operator, Biblical Tour Operator, Turkish Destinations, Cultural Tours to Turkey, Biblical Tours to Turkey, Health and Cultural Tours to Turkey, Thermal, Thalasso Holidays in Turkey,  Archaeological Tours to Turkey, Historical Tours to Turkey, Cultural Heritage Tours to Turkey, Cultural Tours to Turkey, Hobby Eco and Nature Tours Holidays to Turkey,  Beach and Plateau Holidays in Tuirkey, Anatolian Civilizations, Ancient Cultural Museums in Turkey, Top Turkish Museums, Museums in Turkey, Anatolian Civilizations Museum, Istanbul Archeological Museum, Ephesus Museum, Mevlana Museum, Topkapi Museum, Museum of Topkapi Palace, Turkish Cities, Turkish Destinations, Ancient Cities in Turkey, Ancient Anatolian Cities, Turkey in Brief, Turkish Culture, Turks, Turkish Language, Turkish Philosophers....Circuits culturels en Turquie, Excurcions en Turquie, Vacances en Turquie, Circuits de Culture en Turquie, Circuits de Croyance en Turquie, Turquie, Villes Antiques en Turquie, Musees en Turquie, Empires Turcs, Revolution de Mustafa Kemal Ataturk, Turquie d'Ataturk, Culturele Tours in Turkije, Rondreizen in Turkije, Reizen naar Turkije, Culturele Rondreizen naar Turkije, Vakanties in Turkije, Groepsreizen naar Turkije, Turkije, Turkse  Geschiedenis, Geschiedenis van Turkije, Oude Steden in Turkije, Oude Beschavingen, Oude Anatolische Beschavingen, Turkse Steden, Turkse Musea, Musea in Turkije, Turkse Steden, Overzicht van Turkije, Turkije in het Kort, Turks, Turkse Taal, Turkse Gescheidenis, Osmaanse Rijk, Ottamaanse Rijk, Gezondheid Tours Vakanties in Turkije, Geloof Tours in Turkije, Culturele Tour Operator, Turkije Specialist