En  Fr  Nl  De  Tr  

TransAnatolie Welcomes You to Turkey

 

 

 

 

TransAnatolie Tours

En  Fr  Nl  De  Tr  

 

 

 

Sumela en Mardin

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

 

Up

 

TransAnatolie TA6101: Volledige Tour van Centraal-, Noord-, Oost- en Zuid -Turkije: Sumela-Mardin-Göbeklitepe-Zeugma-Antioche-Cappadocie: Culturele Turkije Rondreis: 15 Dagen: volpension (4*/5*/boutiques hotels)

 

Een culturele reis naar Anatolië, de Zwarte Zee, de Kaukasus,  Oost- Turkije, Armeniërs, Seldsjoeken, Oemajaden en Arabieren, Perzen, Mesopotamiërs, Assyriërs ,christenen van Cappadocië, Ottomanen , Hettieten,  Turken...

Deze prachtige, exclusieve rondreis voert ons door zowat alle Klein-Aziatische beschavingslagen. Ze vertrekt van op de vruchtbare, groene Zwarte-Zeekust –om in het spoor van Marco Polo een stuk van de Zijderoute te volgen waarbij de Araratberg de hele omgeving domineert.

In de buurt van het Vanmeer wachten ons Armeens-jakobitische kloosters en  liggen uitgestrekte begraafplaatsen van de Seldjoeken. In het meer zelf ligt het Akdamareiland met zijn unieke Armeense kerk. De witte Arabische stad Mardin is zowat de poort tot de Tur Abdin met het Darülzaferan -klooster als schier laatste getuige van een ooit bloeiende Syrisch-christelijke gemeenschap. Diyarbakir doet de hart van de Koerden sneller slaan. Harran en Urfa komen al voor in het Oude Testament.   De opgravingen van Göbeklitepe leveren steeds meer kennis op van ‘s werelds alleroudste tempel- en cultuscomplex. Hét hoogtepunt van deze reis is ongetwijfeld de hoge Nemrut Dag waar koning Antiochos van Commagene zich tussen vele godenbeelden liet vereeuwigen.  In Gaziantep zijn de mozaïeken te bewonderen die gered zijn van het stijgende water achter de gigantische stuwdammen op de Tigris. In het sprookjesachtige Cappadocië is het heerlijk wandelen door de prachtig geërodeerde tufsteenvalleien.

Laat u niet afschrikken door de opgeven afstanden. Immers, ook in Oost-Turkije is de wegeninfrastructuur uitstekend. In de meeste gevallen rijden we van stad tot stad op recent aangelegde snelwegen. In bergstreken zoals rond de Zwarte Zee  of   in de Taurus verkorten nieuwe  tunnels de reistijd aanzienlijk .

- O: Ontbijt  M:middagmaal  A: avondmaal. i

Discover the Homeland of  Civilizations - Turkey: Explore Turkey with TransAnatolie Tour

 

Inhoud

TransAnatolie TA6101: Volledige Tour van Centraal-, Noord-, Oost- en Zuid -Turkije: Sumela-Mardin-Göbeklitepe-Zeugma-Antioche-Cappadocie: Culturele Turkije Rondreis: 15 Dagen: volpension (4*/5*/boutiques hotels) PAGEREF _Toc103170960 \h 1

Dag 1: Aankomst Trabzon. PAGEREF _Toc103170961 \h 4

Dag 2: Trabzon (110) km.. PAGEREF _Toc103170962 \h 4

Dag 3: Trabzon-Gümüşhane-Bayburt–Erzurum (342 km) PAGEREF _Toc103170963 \h 4

Dag 4: Erzurum-Ani-Kars (304 km) PAGEREF _Toc103170964 \h 5

Dag 5: Kars-Digor(Doğubayazit) (188km) PAGEREF _Toc103170965 \h 5

Dag 6: Doğubayazit – Van (176 km) PAGEREF _Toc103170966 \h 6

Dag 7: Van (100 km) PAGEREF _Toc103170967 \h 7

Dag 8: Van-Tatvan-Silvan-Tigris–Diyarbakir (365km) PAGEREF _Toc103170968 \h 8

Dag 9: Diyarbakır-Mardin-Deir-az-Zafaran-Harran-Urfa (385km) PAGEREF _Toc103170969 \h 8

Dag 10: Urfa, Unesco werelderfgoed –Urfa Archeologische Museum-Göbeklitepe-Atatürk Stuwdam- Kâhta  (147km) PAGEREF _Toc103170970 \h 9

Dag 11: Kâhta-Nemrut Dağ–Kâhta-Nemrut Dağı, een van UNESCO’s Werelderfgoed in Turkije-Gaziantep (186 km) PAGEREF _Toc103170971 \h 10

Dağ 12: Gaziantep-Antakya- Adana of Tarsus (393km) PAGEREF _Toc103170972 \h 10

Dag13: Adana of Tarsus-Eskigümüşler Cappadocié, Unescowerelderggoed (276km) PAGEREF _Toc103170973 \h 11

Dag 14: Cappadocië  (80 km) PAGEREF _Toc103170974 \h 12

Dag 15: Cappadocië Kayseri-Nevşehir-Europa. PAGEREF _Toc103170975 \h 12

Prijzen. PAGEREF _Toc103170976 \h 12

Opmerkingen. PAGEREF _Toc103170977 \h 12

Facultatieve uitstappen. PAGEREF _Toc103170978 \h 13

Inbegrepen. PAGEREF _Toc103170979 \h 13

Niet inbegrijpen. PAGEREF _Toc103170980 \h 13

TransAnatolie Tour: Multilingual Cultural Tour Provider and Operator. PAGEREF _Toc103170981 \h 13

 

 

Dag 1: Aankomst Trabzon

A

Aankomst Trabzon Airport. Ontvangst en vervolgens transfer naar het Hotel (4*/ 5*/boutiqu charme) met welkomstcocktail en vervolgens diner en de overnachting. i

Dag 2: Trabzon (110) km

O-M-A

Na het ontbijt bezoeken we de belangrijkste bezienswaardigheid van Trabzon, het vroegere Trebizonde: de 13de-eeuwse Aya Sophia met de mooie mirakelfresco’s en friezen.  

Na lunch brengen we eerst een bezoek aan het Sümela rotsklooster gelegen op 1200 m. De laatste 250 m naar dit Unecomonument moeten te voet of per minibus worden afgelegd. Diner en overnachting in een 4* hotel in Trabzon of Maçka. i

Dag 3: Trabzon-Gümüşhane-Bayburt–Erzurum (342 km)

O-M-A

Na het ontbijt klimt de bus via Torul en Gümüşhane tot het op op 1600 m hoogte gelegen Bayburt. Lunch met zicht op de snelstromende Çoruh. Onderweg bezoeken we ook nog de Karaca-grot, een kuuroord voor astma- en rheumapatiënten. Voorbij de Kop Geçidi -pas (2302 m)dalen we naar Erzurum een (1950 m) .

Aan het einde van de namiddag bezoeken we Karin, Erzurum.

Karin werd door de Seldjoeken het Land van de Romeinen genoemd. We zien de Grote Moskee met drie Kumbetten, de Medersa met de Tweelingenminaret en zijn fraaie oosterse kunstmotieven en turkooise faiencetegeltjes, gebouwd in opdracht van de dochter van de Seldjoekse Sultan, Alaeddin Kaykubat. Het is alsof men zich in Centraal Azië bevindt. We overnachten in ons Hotel  4* of 5* op de berg Palandöken. i

Dag 4: Erzurum-Ani-Kars (304 km)

O-M-A

In de morgen vertrekken we na het ontbijt in oostelijke richting naar Ani. Net even buiten Pasinler en voor Horasan stappen we uit om de Çobandede Brug te bewonderen.

Deze mooie brug is ontworpen door Mimar Sinan, de Turkse Michelangelo, hoofdarchitect van de Schitterende Soliman en een vriend van Michel Angelo. Over ongeveer een afstand van 140 km volgen we de rivier Aras. Onderweg obsidiaan verzamelen we uit de obsidiaangroeven. 

Lunch in een specialiteitenrestaurant in Kars, het decor van Orhan Pamuks Sneeuw. Enkele fotostops. later zijn we op weg naar Ani, rond het jaar 1000 de eerste Armeense hoofdstad. De vele religieuze gebouwen, paleizen en vestingwerken behoorden toen technisch en artistiek tot de meest geavanceerde bouwwerken ter wereld.  Hoewel de bouwers terdege rekening hielden met aardbevingen betekende de grote beving van 1319 het definitieve einde van Ani, algemeen erkend als cultureel, religieus en nationaal erfgoed van de Armeniërs.

Diner en overnachting in Kars, hotel 4*. i

Dag 5: Kars-Digor(Doğubayazit) (188km)

O-M-A

Na een typisch Kaukasisch ontbijt zetten we de tocht verder naar Doğubayazıt. Het landschap rond de en Kleine Ararat (3896 m)is ronduit indrukwekkend.

De naam Ararat komt enkele malen voor in het Oude Testament. De naam Ararat is een Grote (5165 m)

vertaling van het Akkadische woord Urartu. In Gen. 8:4 wordt gezegd, dat de Ark van Noach na de zondvloed strandde op de Berg van Ararat. In het boek Koningen lezen we verder hoe de moordenaars van de Assyrische koning Sanherib, de belegeraar van Jeruzalem, vluchtten naar Ararat. In het boek Jeremia, waar we lezen over het voorbereiden van veldtocht naar Babylon, wordt Ararat genoemd als één van de bondgenote van de Israëlieten.

In het steppelandschap leven in deze streek landschildpadden, arenden, patrijzen, valken, vossen, schapen en zelfs beren en groeien vele soorten bloemen en zeldzame planten.

Lunch in SIMER Hotel in Doğubayazıt met een Koerdisch gastvrije ontvangst. In de namiddag staat het sprookjesachtige paleis van Ishak Pasja op het programma. De oude vesting werd in 1784 prachtig gerestaureerd en verfraaid tot een burchtpaleis met harem voor een Ottomaanse Emir. Het geheel doet denken aan een vertelling uit Duizend-en -een-nacht. Diner en overnachting in SIMER Hotel 3*+ aan de voet van Ararat Berg en met uitzicht op de Ararat. i

Dag 6: Doğubayazit – Van (176 km)

O-M-A

Na het onbijt via de Tendurek pas (2644m) naar Van, gelegen  aan het grootste meer van Turkije. Onderweg maken we een stop aan de Muradiye watervallen.  Sinds onheuglijke tijden is om de stad gevochten door de Urartu, de Assyriërs (spijkerschrift !), de Meden, de Perzen (Xerxes) , Alexander de Grote, Armeniërs, Byzantijnen, etc, etc .  Bij aankomst in Van lunch in Hotel Ramada 4*. In de namiddag de stad en zijn citadel bezoeken we. Na een dromerige zonsondergang gaan we naar ons hotel voor diner en overnachting. i

Dag 7: Van (100 km)

O-M-A

Na het ontbijt stoppen we bij een tapijtknoperij. Voornamelijk de kelims van Van zijn uniek vanwege hun Turks-Koerdische en Armeens-Perzische motieven.

  We maken een uitstapje naar de restanten van de burcht van Çavuştepe, op een heuvelrug 28 km ten zuiden van Van. Deze is een goed voorbeeld van het bouwkundig meesterschap van de Urartubeschaving.

   “Ishpuini's zoon Minua opende dit dankzij de kracht van God Haldi. De naam is Minua-kanaal. Dankzij de grootheid van de god Haldi is Minua de machtige koning, de grote koning, de koning van de Bianili (Urartian) landen, de heer van de stad Tushpa. Minua zegt, deze inscriptie begint, wie deze vernietigt, wie dit ziet, wie tegen iemand anders zegt: "Ik heb dit kanaal geopend" zal worden door God Haldi, God Teisheba, God Shiuini en alle goden; van zonlicht worden verstoken.”

Lunch is in Gevaş in Deniz Restaurant aan Van Meer met lokale specialieten. We nemen de boot naar het eiland Akdamar, 1000 jaar geleden een religieus centrum en enkele eeuwen lang de zetel van de Armeense patriarch. De Heilige Kruiskoepel Kerk is bijzonder om de buitensculpturen met vnl. afbeeldingen uit het oude testament.

Aan het eind van de dag stoppen we ook aan een  Seldsjoekse necropool in Gevaş.

Diner en overnachting in hotel Ramada 4* aan Vanmeer. i

Dag 8: Van-Tatvan-Silvan-Tigris–Diyarbakir (365km)

O-M-A

Vandaag een zeer afwisselende dag.  Door de Kuskunkırantunnel pas (2234 m) naar Tatvan met links van ons de SUPHAN, een uitgedoofde vulkaan van 4058 m. Daarna volgen we de vallei van de Bitlis. Bitlis is de stad van de Turkse tabak. Onderweg stoppen we aan de  fotogenieke  Malabadi Brug over de Batman, een zijrivier van de Tigris.  

De lunch is in Silvan-Tigranokerta., het Martyropolis onder de Byzantijnen; de plek ook van waaruit   in WO I de Turken o.l.v. commandant Kemal(Atatürk) , de oprukkende Russen eventjes achteruitdreven en Bitlis en Mus ontzetten. Na de lunch bezoek aan Silvan  waar met Europees geld werk gemaakt wordt van de restauratie van heel wat gebouwen, fonteinen, waterraderen, kerken en moskeeën.

Bij onze aankomst in Diyarbakır bezoeken we de 5,5 km lange  Romeinse bazalten stadswallen en de tuinen van Hevsel, allemaal delen van een UNESCO –cultuurlandschap.

   een Brusselaar op de Tigris met Transanatolie.

Diner en overnachting in een charme hotel 4* in Diyarbakır. i

Dag 9: Diyarbakır-Mardin-Deir-az-Zafaran-Harran-Urfa (385km)

O-M-A

Na het ontbijt, staat de stad Mardin met zijn typisch Arabische karakter, nauwe steile straatjes en gedecoreerde witte woningen op ons programma.Volgens Arnold Toynbee, de bekende Engelse historicus , was  het  rond 1950 de mooiste stad ter wereld. Van op het dak van de Sultan İsa Bey Medrese (1385) hebben we een prachtig uitzicht over de stad en de Mesopotamische laagvlakte. Na het bezoek aan de Grote Moskee vertrekken we naar Deir-az-Zafaran-gelegen tussen wijngaarden en tuinen in een onherbergzaam landschap. De meeste Syrisch-orthodoxe patriarchen zijn hier begraven.Tot 1933 was het klooster ook de zetel van de patriarch, die nu in Damascus zetelt.

Na de lunch vertrek naar het eveneens bijbelse Harran,  de warmste plek van Turkije, maar ook een van de meest schilderachtige dorpen door zijn lemen  goed isolerende bijenkorfwoningen.

Diner en overnachting in het  HILTON hotel in Urfa,het antieke EDESSA. i

Dag 10: Urfa, Unesco werelderfgoed –Urfa Archeologische Museum-Göbeklitepe-Atatürk Stuwdam- Kâhta  (147km)

O-M-A

We bezoeken Urfa  waar de geschiedenis al bij Abraham begint.Het Archeologisch museum vertelt ons meer over het vervolg.

Lunch in Gol, bekend voor zijn de Mesopotamische specialiteiten. In de namiddag uitgebreid bezoek aan Göbeklitepe, 15 km van Urfa, de archeologische sensatie van het laatste kwarteeuw, misschien zelfs van het laatste millenium! Met zijn 11.500 jaar is het het oudst bekende tempelcomplex ter wereld . Dit stuk Unesco werelderfgoed heeft nog niet al zijn geheimen prijs gegeven. Wel circuleren er allerlei interessante hypothesen.

 Na dit bezoek, rijden wij zo’n 100 km verder naar Adıyaman . We logeren in KAHTA aan de voet van NEMRUT DAGI, in een boetiekhotel. We zullen de Nemrut Dag opgaan bij zonsondergang of bij zonsopgang,  afhankelijk van de lokale omstandigheden. i

Dag 11: Kâhta-Nemrut Dağ–Kâhta-Nemrut Dağı, een van UNESCO’s Werelderfgoed in Turkije-Gaziantep (186 km)

O-M-A

We stappen over op minibussen. Het laatste stuk benaderen we te voet. Op twee reusachtige terrassen laat het hele Commageense pantheon zich versteend in kolossale beelden bewonderen.

Nu pas volgt ons laat ontbijt  en gaat de reis verder naar de provinciehoofdstad Gaziantep.Door zijn ligging heeft deze stad een unieke culinaire traditie , een uitstekende keuken met diverse specialiteiten en desserts. Het mozaïekmuseum, een absolute must see,  toont zo maar eventjes 1700 m² laat- antieke mozaïeken uit vnl. het onder water verdwenen Zeugma.   

The Museum of Zeugma (Belkis), Gaziantep (transanatolie.com)

Diner en overnachting in Met Gold Hotel 4*in Gaziantep. i

Dağ 12: Gaziantep-Antakya- Adana of Tarsus (393km)

Na het ontbijt vertrek naar Antiochië aan de Orontes ( nu Antakya) werd gesticht een generaal van Alexander de Grote. De stad breidde zich snel uit en groeide uit tot de derde stad van het Romeinse Rijk.

Antakya is Turkijes meest kosmopolitische stad waar heel wat religies en denominaties naast en door elkaar leven.  Hier werd voor het eerst over christenen gesproken. Paulus vertrok van hier op drie van zijn vier zendingsreizen. Nu maken de talrijke Syrische vluchtelingen, soennieten, Turkse alevieten en de Arabische christenen van deze stad een vreedzame staalkaart van het Midden-Oosten.

Antakya Archaeological Museum (transanatolie.com)

Antakya Turkey Photo Gallery by Dick Osseman at pbase.com

We  bezoeken naast wat oosters-orthodoxe gebedsplaatsen zeker de Sint- Petruskerk, de allereerste kerk van christelijke wereld en het archeologische museum . De Levantijnse keuken  met zijn lams- en rundsschotels zal ons verrassen. Als toetje is er künefe.

Diner en overnachting in Adana of in Tarsus. Hotel 4* or 5*.i

Dag13: Adana of Tarsus-Eskigümüşler Cappadocié, Unescowerelderggoed (276km)

O-M-A

Eerste stop aan het huis van de apostel Paulus in Tarsus gevolgd door een korte wandeling

Waterreserv van Apostel Paulus.

Daarna steken we het Taurusgebergte vlotjes over met dank aan de moderne wegenbouwers en tunnelmakers. In Cappadocië bekijken we in Nigde de grote Seldjoekse moskee en het mausoleum van de prinsessen.  

Het Eski Gümüs-klooster ligt verborgen uitgekapt in de tufstenen rotsen en verborgen voor het oog van eventuele plunderaars. Op de ommuurde binnenplaats herkennen we monnikscellen, begraafplaatsen en een kerk met enkele prachtig bewaard gebleven fresco’s.     

We overnachten vandaag in ons 4* of 5* charmehotel in Cappadocië.   i

Dag 14: Cappadocië  (80 km)

O-M-A

Gelegenheid tot ochtendlijke ballonvaart. Na het ontbijt trekken we zoals alle andere groepen de hele dag uit voor een sightseeing tour , panoramische foto’s en korte wandelingetjes in de vele valleien van dit  sprookjesachtig landschap ontstaan  door de lava en de tufsteen uit twee vulkanen en duizenden jaren verwering door water, sneeuw, wind en regen .Natuurlijk komen we in de vallei van Göreme, we zien de Feeënschoorstenen, we eten in Uchisar; een heerlijk diner sluit deze reis af. Wie het wenst kan nog een folklore avond meepikken. i

Dag 15: Cappadocië Kayseri-Nevşehir-Europa

Na het ontbijt buffet genieten we van vrije tijd in Cappadocië tot aan de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht. Einde van een intens gevarieerde reis.

Proef onderweg baklava en neem afscheid van een andere culturele rondreis van Transanatolie Tour. i

Prijzen

·        Tour Prijslijst van TransAnatolie: Reisproducten (Tours, Rondreizen, Groepsreizen, Vakanties) van TransAnatolie Tour in Turkije

·        Of neem contact met ons op; stuur a.u.b. een e-mail voor de speciale voorwaarden  en prijzen. i

Opmerkingen

·        Vertreksdatum kan veranderd worden voor gesloten groepen .

·        Er is een speciale prijs voor gesloten groepen van meer dan 23 pax. Kortingen zijn eventueel mogelijk voor studenten, onderwjspersoneel, gehadicapten en hun begeleiders.

·        Een FOC  voor groepen van  meer dan 23 pax. i

Facultatieve uitstappen

·        Cappadocië per luchtballon,

·        Draaiende Derwisch Dansen i

Inbegrepen

·        15 dagen 14 overnachtingen vol pension in 4* (of 5*) hotels of charmehotels..

·        VP vanaf diner eerste avond  tot ontbijt op de laatste dag.

·        13 middagmalen ( meestal streekspecialiteiten)

·        Transport in Turquie

·        Ingangsgelden voor de vermelde plaatsen en musea 

·        Folkloristisch diner( laatste avond)

·        Diensten  van een Nederlandstalige universitaire gids. i

Niet inbegrijpen

·        Dranken in hotels en in restaurants.,

·        Facultatieve excursies

·        Drank aan tafel en de gebruikelijke fooien voor chauffeur en gids (richtprijs 3 à 5 euro pppd),

·        Retour vliegtickets Europa/Turkije,

·        Luchthavenbelasting

·        Verzekeringen. i

Vertreksdagen kunnen georganiseerd worden (volgens de vraag van de speciale groepen) i.

TransAnatolie Tour: Multilingual Cultural Tour Provider and Operator.

i

Discover the Homeland of  Civilizations - Turkey: Explore Turkey with TransAnatolie Tour

   
   

Klik op de hyperlink om de culturele Turkije-tours van TransAnatolie Tour te downloaden.

   

TransAnatolie Tour (Culturele Touroperator, Reisorganisatie, Turkije Groepsreizen Specialist)

   

De meertalige teamleden van de TransAnatolie Tour hebben vele jaren waardevolle ervaring in het voorzien van culturele, historische, geloof/bijbelse, archeologische, architecturale reizen en reiservaringen, met uitstekende kwaliteit van de dienst (QoS). TransAnatolie Tour ontwikkelt zijn programma's met een netwerk van Specialisten, die goed erkende, lokale, regionale, nationale, en internationale experts bij de bovenkant van hun gebieden zijn. Deze Specialisten delen hun kennis, inzicht en visie die een diepgaand insiders inzicht verstrekken in wat een bepaalde cultuur onderscheidt en welke factoren zijn evolutie gestalte gaven.

   

TransAnatolie Tour (Culturele Touroperator, Reisorganisatie, Cultuurtoerisme Specialist, Turkije Culturele Vakantie Specialist) is lid van

   
 • Turks Ministerie van Cultuur en Toerisme (Vergunning Nr. 4938),
 • De Kamer van Koophandel van Ankara (De registratie van de Handel onder Nr. 54/1024),
 • Turks-Frans Culturele Vereniging,
 • Turkse Vereniging in de Verenigde Naties,
 • Unie van de Turkse Tour Operators (TÜRSAB),
 • Unie van de Meertalige Professionele Gidsen van het Toerisme (tureb-ARED),
 • De Culturele Tourisme Vereniging van Ankara (BATUDER), 
 • De Culturele Vereniging van Nigde, 
 • De Culturele Vereniging van Aksaray, 
 • Kunsten & Culturele Vereniging van Taspinar.

i

   

Bartin Bayburt Gumushane

Erzurum Ani Agri Dagi, Mount Ararat Kars Ardahan

Bitlis

Batman Hasankeyf Turbesi Hasankeyf Zeynel Bey Turbe, D. Osseman Bingol

Hasankeyf, D. Osseman Hasankeyf Hasankeyf, Some treasures for the tourists to buy, D. Osseman

Mardin Urfa Balikligol

   
   

 

 

 Het kruispunt van twee continenten

   
TransAnatolie Tour
Groep A - Internationale Licentie N°4938 - Het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme

 

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkey

Turquie

Türkei

Turkije

Türkiye

 

 

 

Home ] Up ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

Koubaba ] Oost Turkije ] Zeugma en Edessa ] Ararat ] Theodora en Byzance ] Roxana en Istanbul ] Istanbul en Cappadocie ] West Turkije ] Cultureel Ensemble ] [ Sumela en Mardin ]

 

Mail to info[at]transanatolie.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 1997 TransAnatolie. All rights reserved.
Last modified: 2023-08-06
 
Explore the Worlds of Ancient Anatolia and Modern Turkey by TransAnatolie Tour: Ancient Anatolia Explorer, Asia Minor Explorer, Turkey Explorer; Cultural Tour Operator, Biblical Tour Operator, Turkish Destinations, Cultural Tours to Turkey, Biblical Tours to Turkey, Health and Cultural Tours to Turkey, Thermal, Thalasso Holidays in Turkey,  Archaeological Tours to Turkey, Historical Tours to Turkey, Cultural Heritage Tours to Turkey, Cultural Tours to Turkey, Hobby Eco and Nature Tours Holidays to Turkey,  Beach and Plateau Holidays in Tuirkey, Anatolian Civilizations, Ancient Cultural Museums in Turkey, Top Turkish Museums, Museums in Turkey, Anatolian Civilizations Museum, Istanbul Archeological Museum, Ephesus Museum, Mevlana Museum, Topkapi Museum, Museum of Topkapi Palace, Turkish Cities, Turkish Destinations, Ancient Cities in Turkey, Ancient Anatolian Cities, Turkey in Brief, Turkish Culture, Turks, Turkish Language, Turkish Philosophers....Circuits culturels en Turquie, Excurcions en Turquie, Vacances en Turquie, Circuits de Culture en Turquie, Circuits de Croyance en Turquie, Turquie, Villes Antiques en Turquie, Musees en Turquie, Empires Turcs, Revolution de Mustafa Kemal Ataturk, Turquie d'Ataturk, Culturele Tours in Turkije, Rondreizen in Turkije, Reizen naar Turkije, Culturele Rondreizen naar Turkije, Vakanties in Turkije, Groepsreizen naar Turkije, Turkije, Turkse  Geschiedenis, Geschiedenis van Turkije, Oude Steden in Turkije, Oude Beschavingen, Oude Anatolische Beschavingen, Turkse Steden, Turkse Musea, Musea in Turkije, Turkse Steden, Overzicht van Turkije, Turkije in het Kort, Turks, Turkse Taal, Turkse Gescheidenis, Osmaanse Rijk, Ottamaanse Rijk, Gezondheid Tours Vakanties in Turkije, Geloof Tours in Turkije, Culturele Tour Operator, Turkije Specialist