En  Fr  Nl  De  Tr  

TransAnatolie Welcomes You to Turkey

 

 

 

 

TransAnatolie Tours

En  Fr  Nl  De  Tr  

 

 

 

Ontdek Turkije met TransAnatolie: Het kruispunt van twee continenten

 

 

 

[ Home ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

 

Ontdek Turkije met TransAnatolie: Het kruispunt van twee continenten

   
   
   
       
"De gateway tussen Europa en Azië..."
"Toegangsport tot Azië..."
"Een land geplaatst aan het kern van de oudste continents van aarde..."
"De wegkruising van veel belangrijke routes sinds eeuwen..."
"Een brug tussen eeuwen, naties en beschavingen..."
"Het centrum van beschavingen...."
 
   
   
   

Ontdek Turkije met meertalige TransAnatolie Tour

   
   
   
   

Turkije heeft een prachtig verleden, en is een land van archeologische, architecturale, historische en culturele schatten van dertien opeenvolgende Oude Anatolische Beschavingen  die 10.000 jaar overspannen! Zelfs als men slechts een korte tijd in Turkije doorbrengt, krijgt men, door de Meertalige Culturele Tour Operator TransAnatolie Tour, de kans om heel wat deze culturele, historische, archeologische, architecturale en gelovige of bijbelse erfenissen te ontdekken en te onderzoeken met speciaal ontworpen buitengewone reisroutes en met hoge QoS .

De archeologen aarzelen niet om Turkije voor te stellen als het kruispunt der beschavingen, omdat haar geschiedenis een aanvang neemt 250 000 jaar voor onze jaartelling. 

Volgens archeologen begint de geschiedenis van Anatolie met de paleotische periode. De eerste menselijke overblijfsdelen en de muurschilderingen werden gevonden in de omgeving van Antalya; in de karain grot rond 250 000 jaar geleden in de middellandse zee regio. Muurschilderingen van Antalya grotten zijn vergelijkbaar met die van Lascaux in Frankrijk en van Altamira in Spanje. 

Overal in Turkije vindt men spectaculaire opgravingen en monumenten uit verschillende perioden van de geschiedenis.

Trojaans, Assyrians, Hittieten, Frygiers, Lydiers, Antieke Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Seldsjoek Turken, Osmaanse Turken, allemaal lieten ze hier hun sporen achter. Dankzij een rijk historisch verleden bezit Turkije een schat aan historische bezienswaardigheden en ruïnes, het resultaat van dertien (13) opeenvolgende beschavingen.

Naast het indrukwekkende culturele erfgoed is Turkije ook een paradijs van zon, zee, zand, bergen, bossen, rivieren, meren, eilanden, en natuurlijke thermische resorts om Blauwe Cruise, Gezondheid Toerisme, Hobby, Eco en Natuur Toerisme uit te oefenen.

Turkije biedt uiteraard ook zon, zee en eindeloze stranden. In combinatie met de uitstekende hotels, de veelgeroemde Turkse keuken en de gastvrijheid van de bevolking zorgen al deze ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Turkije biedt, via de Meertalige Culturele Tour Operator in Turkije en in Europa, aan vacationer een volledige verandering van de spanning en routine van het dagelijkse leven.

Vanaf April tot Oktober, hebben de meeste plaatsen in Turkije een ideaal klimaat, dat voor het ontspannen op zandige stranden of het genieten van de kalmte van bossen, bergen en meren perfect is.

Er is geen twijfel dat één bezoek niet genoeg zal zijn, en u zou opnieuw terugkomen aangezien u één buitengewone plaats na een andere ontdekt. Elk van hen, geen kwestie hoe verschillend, één ding in gemeenschappelijk heeft: de vriendschappelijke en gastvrije mensen van dit unieke land van beschavingen

 
   
   
   

Overzicht van Tour Organisatie & Operations van TransAnatolie

   
   

TransAnatolie Tour (de Meertalige Culturele Tour Operator in Anatolië (Klein-Azië) Turkije en in Europa) heeft de ambitie en de capaciteit om één van de belangrijke leverancier en de exploitant van archeologische, historische, bijbelse en culturele erfgoedreizen en specialiteitreis te worden met het concept van hoog QoS.

De programma's van de cultuurtoerisme specialist TransAnatolie Tour zijn ontwikkeld en in werking gesteld door TransAnatolie Tour-een onderdeel van Anadolu.

Het hart van TransAnatolie toerismespectrum bestaat uit organisatie en verrichtingen van

 • Het historische cultureel erfgoed Archeological reis (vakanties, trips, travels) naar Anatolië Turkije
 • (De Bijbelse) overtuiging groepsreis (holidays/trips/travels) in Turkije
 • De hobby Eco & de Aard reizen (holidays/trips/travels) naar Turkije
 • De vakantie van het strand & van het Plateau in Turkije
 • Blauwe Cruise (het Varen) langs de prachtige Egeïsche en Mediterrane kusten van Turkije
 • Het Toerisme van thermisch-thalasso van de gezondheid (holidays/trips/travels)
 • De Minireizen van het Cultureel erfgoed (holidays/trips/travels)
 • Internationale groepsreizen (holidays/trips/travels)
 • Aansporingen, Workshops en Congres (IC&C)
 • Golf
 • Andere Diensten

Elke reisroute van TransAnatolie Tour is zorgvuldig gepland, architected en ontworpen door onze ervaren ontwikkelaars van het reisprogramma samen met onze eminente geleerden rond de wereld. 

Groepsreizen, Tours van TransAnatolie Tour worden uitgevoerd in vijf talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Turks) met hoog QoS concept door de Toerisme experts van waardevolle ervaring, intelligentie en hoge intellectuele capaciteit.

De stafmedewerker en de verrichtingenteams van TransAnatolie zijn bij de snijkant van internationale reis (vakantie) verrichtingen en specialiteitreis sinds jaren '90 geweest en werken met organisaties, universiteiten en musea om unieke reiservaringen, culturele en geloof (bijbelse) reizen (vakantie/reizen) aan hun lidmaatschap te verstrekken. TransAnatolie heeft reizigers in meest fascinerende oude culturen van Anatolië de ondergedompeld en het verrijken van reiservaringen verstrekt.

TransAnatolie (de Internationale Meertalige Culturele Tour Operator) is ook in kleine bootcruises geweest, bouwend opwindende reispakketten rond deze unieke schepen.

TransAnatolie breidt nu zijn distributie door deze hoogstaande, unieke reisproducten en programma's uit van het publiek ter beschikking te stellen. Wereldwijd gesteund door ons internationaal netwerk van bureaus en filialen, is het doel van TransAnatolie Team en van reisexperts en hartstochtelijke programmaspecialisten tot uw volgende ' vakantie ' een echt veelbelovende reiservaring te maken.

 
   
   

Overzicht van Turkije Tours, Rondreizen, Groepsreizen

   
   

De meertalige Culturele Tour Operator TransAnatolie Tour biedt u de kans om oud Anatolië en modern Turkije te ontdekken en te onderzoeken.

Momenteel bieden wij onze cliënten de volgende culturele groepsreiskeuzen in vijf talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Turks) aan.

   
   

Culturele Turkije Tours, Rondreizen, Cultuurreizen, Groepsreizen

   
   
   
   

Elke reisroute van TransAnatolie Tour (meertalige culturele groepsreisorganisatie) is zorgvuldig gepland, architected, en ontworpen met het concept van hoog QoS, door onze ervaren ontwikkelaars van het reisprogramma, samen met onze eminente geleerden rond de wereld. Tours, culturele reizen van TransAnatolie worden uitgevoerd met uitstekende kwaliteit van de dienst (QoS) van de Toerisme Experts van waardevolle ervaring in het voorzien van culturele, historische, geloof / bijbelse, archeologische, architecturale reizen en reiservaringen.

 
   
   

Geloof Tours, Rondreizen, Vakanties in Turkije

   
   
 
   
   

Blauwe Reizen (Yachting) in Turkije

   
   
 
   
   

Gezondheid Vakantie, Tours in Turkije

   
   
   
   

o    Patalya Resort

 

o    Richmond SPA

 

o    Thermisch Traverten

 

o    Ikbal Deluxe

 

o    Orucoglu

 

o    Tutav Kutahya

 

o    Kaunos Koyceg

   
   
 • Gezondheid, Wellness & Schonheid Vakantie, Reis
 
   
   

Hobby, Eco en Natuur Tourisme, Vakantie in Turkije

   
   
   
   

De informatie over de TransAnatolie- website is tot datum. Het bevat recentst, tot datuminformatie over prijzen en beschikbaarheid met een online het boeken motor.

 
   
   

Tour Prijslijst van TransAnatolie

   
 
 
   
   
   

Ontdek Turkije

   
   

Turkije Snapshot

E-Turkije

 
   
   

Turkije in het Kort

   
   
   
   

Atatürk-De Volksheld

 

 
   
   

Anatolië Turkije: Kruispunt der Beschavingen

   
   
 
   
   

Hoogste (Top) Archeologische Plaatsen in Anatolië, Anatolie Turkije

 
   
   

Oude Steden in Anatolie Turkije (Turkse Steden, Turkije Bestemmingen, Turkse Bestemmingen)

   
   
 
   
   

Tour Prijslijst van TransAnatolie

 
   
   

Turks, Turkse Talen, Turken, Afkomst, Turkse Staten

   
   
 
   
   

Geographie van Turkije

   
   
 
   
   

Social Portret van Turkije

   
   
 
 
   
   

Het Geloof in Turkije

   
   
 
   
   

Economie van Turkije

 
   
   

Top Turkse Musea (Musea in Turkije, Musea in Anatolië)

   
   
 
   
   

Turkse Tapijten en Kilims

   
   
 
   
   

Videos van Turkije

   
   
   
   
 
 
   

 

 

Het kruispunt van twee continenten

   
   
 
   

Turkey

Turquie

Türkei

Turkije

Türkiye

 

 

 

[ Home ] Tours ] Turkije ] Tijdlijn ] Anatolië ] Steden ] Musea ] Over Ons ] Site Map ] Zoeken ]

 

Mail to info[at]transanatolie.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 1997 TransAnatolie. All rights reserved.
Last modified: 2023-08-06
 
Explore the Worlds of Ancient Anatolia and Modern Turkey by TransAnatolie Tour: Ancient Anatolia Explorer, Asia Minor Explorer, Turkey Explorer; Cultural Tour Operator, Biblical Tour Operator, Turkish Destinations, Cultural Tours to Turkey, Biblical Tours to Turkey, Health and Cultural Tours to Turkey, Thermal, Thalasso Holidays in Turkey,  Archaeological Tours to Turkey, Historical Tours to Turkey, Cultural Heritage Tours to Turkey, Cultural Tours to Turkey, Hobby Eco and Nature Tours Holidays to Turkey,  Beach and Plateau Holidays in Tuirkey, Anatolian Civilizations, Ancient Cultural Museums in Turkey, Top Turkish Museums, Museums in Turkey, Anatolian Civilizations Museum, Istanbul Archeological Museum, Ephesus Museum, Mevlana Museum, Topkapi Museum, Museum of Topkapi Palace, Turkish Cities, Turkish Destinations, Ancient Cities in Turkey, Ancient Anatolian Cities, Turkey in Brief, Turkish Culture, Turks, Turkish Language, Turkish Philosophers....Circuits culturels en Turquie, Excurcions en Turquie, Vacances en Turquie, Circuits de Culture en Turquie, Circuits de Croyance en Turquie, Turquie, Villes Antiques en Turquie, Musees en Turquie, Empires Turcs, Revolution de Mustafa Kemal Ataturk, Turquie d'Ataturk, Culturele Tours in Turkije, Rondreizen in Turkije, Reizen naar Turkije, Culturele Rondreizen naar Turkije, Vakanties in Turkije, Groepsreizen naar Turkije, Turkije, Turkse  Geschiedenis, Geschiedenis van Turkije, Oude Steden in Turkije, Oude Beschavingen, Oude Anatolische Beschavingen, Turkse Steden, Turkse Musea, Musea in Turkije, Turkse Steden, Overzicht van Turkije, Turkije in het Kort, Turks, Turkse Taal, Turkse Gescheidenis, Osmaanse Rijk, Ottamaanse Rijk, Gezondheid Tours Vakanties in Turkije, Geloof Tours in Turkije, Culturele Tour Operator, Turkije Specialist